lördag 3 oktober 2009

Langhelg!

I fredags vart det utgang igen, och den har gangen gjorde vi ett nytt forsok i Kings Cross! Och den har gangen var det riktigt bra! Forst var vi pa en nyoppnad klubb som hetet Lady Lux, den va i och for sig sadar, men efter det gick vi till ett stalle som heter, The Club och dar var det riktigt roligt! Nar vi star dar inne och varmer upp dansgolvet kommer det plotsligt fram en tjej och kramar mig, jaa da ar det Jackie!! En tjej som gick i gangsatra och som jag spelade fotboll tillsammans med! :) Helt galet va varlden ar liten maste jag saga!!

Sa igar vart det en valdigt lugn dag da jag och filippa akte in till bondi junction for att kopa pizza pa svennes Pizza.. men sjalvklart var det stangt sa vi fick aka tillbaka igen. Beckan jobbade da for fullt pa paris. De senaste dagarna har det verkligen vart pissvader sa det finns inte mycket man kan gora! Men hoppas pa att solen kommer fram snart. Som sagt, eter regn kommer solsken.

Ikvall blir det dock utgang igen! Det ar namligen helgdag imorrn oxa sa det kommer va riktigt mycket folk ute pa stan! Sa aterkommer med bilder om kvallens bravader!

Puss!

1 kommentar:

  1. Maliiin din galning, vad gör du down undah? :) Hur länge blir du där?
    Puss och kram /Madde

    SvaraRadera